perjantai 30. lokakuuta 2015

Ja kun asun valinta lähtee huivista..

Ihastuin tähän pellavaiseen huiviin viime keväänä Brysselissä Massimo Duttin liikkeessä. Mietin kovasti ennen ostoa, että minkä kanssa sitä yhdistelisin, kun on suhteellisen runsas ja värimaailma ei ehkä niin muihin vaatteisiini yhteensopiva. Vihreä on kyllä lempivärini, mutta pukeutumisessa käytän sitä hyvin vähän. Ystäväni kuitenkin saivat minut ylipuhuttua ja niin huivi muutti meille.

No, asua suunnitellessani lähdin liikkelle huivin värimaailmasta. Vihreä. Mitä muuta vihreää minulta löytyy kaapista? Edelliskesänä hankkimani oliivinvihreät chinot ruskealla vyöllä. Hyvä, ne käyvät. Ja sitten yläosa. Jotain vaaleaa, jotta huivi pääsee esiin, mutta kuitenkin niin, että väri tukee huivin värimaailmaa.

Kaapista löysin siskoni minulle aikoinaan antaman Tommy Hilfigerin trikoopaidan. En ollut osannut sitä aiemmin käyttää, sillä käytin trikoopaitoja lähinnä lyhythihaisten mekkojen alla tai sitten ulkoillessa lämmikkeenä. Tämä oli kuitenkin hieman perustrikoopaitaa siistimpi. Valkoinen paita vaati alle aluspaidan ja valmis.

Jalkaan vielä tänä kesänä käytettyinä ostamani ihanat nahkaiset valkoiset tennarit ja se oli siinä.

(Itseasiassa asun kokoaminen ei mennyt noin nopeasti, sitä viilailtiin ja mietittiin, mutta sitten vain loksahti.)


Tämä asu ei ehkä ihan talvisin ole tennareineen, mutta vielä näin kirpakalla syysilmalla menee hyvin.

Ja itseasiassa, vaikka itse sanonkin, tuo huivi kokoaa asun aika hyvin yhteen. Ilman huivia, asu olisi aika "alaston", vai mitä?


Huivi: Massimo Dutti
Paita: Tommy Hilfiger
Housut: Lindex
Kengät: Converse

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis huivi ja sopii hyvin asukokonaisuuteen! Mun pitäisi opetella uusia tapoja sitoa huivi, tuo näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Meillä taitaakin olla tuloillaan huivivinkkejä -kirjoitus kuvien kanssa.

    VastaaPoista