sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Monikäyttöinen luottomekko






Tämä on yksi monikäyttöisimmistä työvaatteistani eli voisin sitä varmaan sanoa turvavaatteeksi. Tummansininen väri ei ole liian synkkä ja sopii sinisiin silmiini, siinä on tarpeeksi pitkät hihat, jotta voin pitää sitä ilman jakkuakin, se on kivan tilavasti leikattu antaen mulle hyvin liikkumavaraa, mekko ei ahdista tukevammankaan lounaan jälkeen, eikä se rypisty!





Lämpimämpään vuodenaikaan, eli tämä kuva on otettu syyskuun alussa, heitin työmatkan ajaksi pontson päälleni. Yhdistän yleensäkin paljon mustaa ja beigeä. Tässä nyt on tummansininen, musta & beige yhdistettynä mutta käytännössä tuo pontso peittää sinisen mekon niin, että väreiksi jää taas musta ja beige.


Ja virallisemman kokonaisuuden siitä saa kun vetää jakun päälle. Tämä vaalea jakku on ihan vain H&M:stä ja se on kestänyt konepesuakin. Siinä on naisellinen leikkaus ja se sopii hyvin mekkojen kanssa. Mekko yhdistettynä vaaleisiin kenkiin (mitkä näyttääkin olevan joka kuvassa) antaa raikkaamman lookin mutta nyt syksyn edettyä mustat avokkaat sopii paremmin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti