lauantai 24. lokakuuta 2015

Kurssipäivään mukavuutta


Edustan toistaiseksi tämän blogin suurinta osallistujaa, vaatekokoni on XXL/48-52 luokkaa. Lisäksi pituutta ei ole mahdottomasti siunattu, joten omat haasteensa on löytää miellyttäviävaatteita, jotka myös olisivat siistit ja korostaisi kropan parempia puoli (kapeahkot nilkat, jonkinlainen tiimalasimalli). Lisäksi työajastani n 40% menee toimistolla omassa työhuoneessa, 20% konsulttien luona palavereissa sekä 20% työmaalla ulkona turvaliiveissä ja -kengissä. Näihin kompoihin pitäisi löytää sopivia yhdistelmiä, joissa voin sukkuloida tilanteesta toiseen yhden päivän aikana.

Tämä asu on kuitenkin koulutuspäivästä, kun sai rauhassa pukea jotain mukavaa mutta siistiä ilman, että tarvitsi miettiä sen yhdistelemistä esimerkiksi sinne työmaalle. Tummat legginsit, trikoohame sekä trikoinen pussipusero sopi hyvin yhteen suuren mustan huivin kanssa. Legginsit ovat pääosin H&M:n plusmallistosta tai Lidlin plusmallistosta - parhaat hinta-laatusuhteet (mm sisäreidet hankaavat useissa malleissa todella nopeasti puhki) ehdottomasti! 

2 kommenttia:

  1. Onko noissa leggingseissä muita väriä kuin mustaa? Mulla on (lähinnä Lindexiltä) mustia ja valkoisia leggingsejä, mutta kaipailisin muitakin värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole törmännyt ainakaan muihin kuin mustiin. Värikkäät olisi kyllä joskus kiva lisä!

      Poista