tiistai 27. lokakuuta 2015

Toimistokelpoinen mukavuusasu

Kaikilla meillä on niitä päiviä, kun turvottaa ja mikään ei tunnu näyttävän hyvältä - vähän niin kuin bad hair day kropalle. Ja silti pitäisi näyttää siistiltä!

Hyvän mukavuusasun määritelmä minulla on "se ei kiristä tai purista eikä makkaroita näy ja olo on silti naisellinen". Itselläni on näin äkkiseltään laskettuna neljä mukavuusmekkoa.

Työskentelen virastossa eikä minulla ole määrättyä pukukoodia. Rakastan silti panostaa pukeutumiseen ja tyylini on verrattain naisellinen. Kokoni on noin 40(-42) M/L, joten ihan siroimmasta päästä en ole, mutta en anna sen häiritä. Minulla on pitkä selkä ja suhteessa lyhyet jalat, joten housuissa lahkeet ovat yleensä aivan liian pitkät ja mekoissa ja takeissa selkämykset puolestaan liian lyhyet. Lantiota minulle on suotu runsaasti ja lapsista kilojen kertymisen jälkeen nähtävästi myös rintamusta. Ja vatsaakin löytyy.

Tänään päälläni oli Nanson I'm your queen -kuosinen mekko yhdistettynä mustiin peittäviin sukkahousuihin ja mustiin Gaborin mokka-nilkkureihin. Mekossa on puolipitkät hihat, joten mustalla neuletakilla saa muokattua asua lämpötilan mukaan. Mekossa erityisesti ihastuin tuohon malliin. Pussimallisen hameosan ja runsaan yläosan väliin on tehty vyötärökaistale, joka luo vyötärön, vaikkei sitä löytyisikään. (Ja peittävät sukkahousut antavat anteeksi mekon ehkä hivenen lyhyen helman.) Mekko on suht ohutta trikoota, joten ei kiristä eikä puristakaan. Kaulaan tuleva rusetti on kuin piste iin päälle.





Mekko: Nanso
Kengät: Gabor
Neuletakki: Seppälä

3 kommenttia: