lauantai 17. lokakuuta 2015

Palaveripäivän asu

Nokkimisjärjestyksen mukainen pukeutuminen


Kyseessä on firman sisäinen myyntipalavari, jossa kaikki, joilla on usein tapaamisia firman ulkopuolisten kanssa tulevat, kuin palaveri ei olisi vain firman sisäinen. Pukeutumisella siis osoitetaan nokkimisjärjestystä, omaa tärkeyttä ja asemaa. Tietenkin voisin mennä sinne myös epävirallisemmissa vaatteissa mutta koska haluan varmistaa oman asemani jatkossakin, pukeudun pelin hengen mukaisesti.
Minusta tämä helppo, harmaan kotelomekon ja mustan, nätisti muotoon leikatun jakun yhdistelmä toimii tälläiseen tarkoitukseen hyvin kun asemani alleviivausta varten laitoin vielä klassiset helmet kaulaan.

Meikkiä mulla ei kuvassa ole, toimistolla lisäsin ripsaria ja vähän väriä kulmiin ja huuliin.


Mekko on jotain lievästi joustavaa, paksua kangasta, ihan kaupasta ostettu pari vuotta sitten. Ei mikään merkkivaate mutta en muista tarkemmin. Varmasti tulee kyseinen mekko esiintymään kuvissa tulevaisuudessakin sillä ei minulla nyt niin paljoa vaatteita ole, että voisin jokaiseen postaukseen uuden mekon vetää päälle. Ja tämä on yksi luottomekoistani :)
Jakun muistan hyvin, että ostin sen H&M:ltä viime keväänä. Etsin sieltä jotain muuta mutta tuo jakku oli aseteltu esille ja ihastuin sen muotoon. Helmassa on takanakin lievästi laskoksia ja tuollaisista puhviolkapäistä tykkään yleensäkin. Ainoastaan kangas on vähän kiiltävä, varmaan tekokuitusekoite. Mutta yhdistettynä täysin mattaan mekkoon, on yhdistelmä mielestäni toimiva. 

2 kommenttia:

  1. Todella tyylikäs asukokonaisuus ja tuo jakku on aivan ihana! Haluaisin itsellenikin tuollaisen, voisi sopia omalle kropalle hyvin. Oletko teettänyt kotelomekon ja jakun vai löytyikö ihan kaupasta? :)

    VastaaPoista
  2. Nämä on molemmat kaupasta ja jakku itseasiassa ihan H&M! Lisäänpä näitä tietoja tuohon kirjoitukseen :)

    VastaaPoista