maanantai 19. lokakuuta 2015

Paitamekko ja saappaat - koulutuspäivän rento yhdistelmä

Mitä laittaa päälle, kun kerrankin viettää työpäivää muualla kuin omalla toimistolla, jonne pukeudutaan siististi tai asiakkaalla, jonne pukeudutaan vieläkin siistimmin? Koulutuspäivät ja seminaarit tuovat kivaa vaihtelua toimistotyöläisen arkeen. Itse tykkään silloin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja etsiä vaatekaapistani uusia asuyhdistelmiä.

Tällä kertaa halusin pukeutua päivän kestävään oman toimiston ulkopuolella järjestettyyn koulutukseen mukavasti ja rennosti. Halusin kuitenkin tehdä siistin ja skarpin vaikutuksen muihin paikallaolijoihin, ovathan asiantuntijakoulutukset myös ammatillista verkostoitumista parhaimmillaan.



 

Päivän asuksi valikoitui Mangon vaalean oliivinvihreä paitamekko, jonka asustin kapealla ruskealla nahkavyöllä. Mekon kaveriksi valitsin mustat lämpimät legginsit sekä ruskeat nahkasaappaat. Lämpötilaa sai kivasti säädeltyä mustalla tähtihuivilla (H&M).

(Valitettavasti koulutuspaikan eteisessä hätäisesti napatussa kuvassa saappaiden ja vyön ihana ruskea väri ei erotu eikä kuva muutenkaan ole hääppöinen - pahoittelut siitä! Mutta osaatte varmasti kuvitella, että tuo oli mekon kanssa tosi kaunis väriyhdistelmä. Lupaan paneutua tästä lähin kuvaustilanteiden valaistukseen paremmin, että asut saavat paremmin oikeutta!)




Mekko oli ihan supermukavan tuntuinen päällä, mutta mielestäni yleisvaikutelma oli silti siisti ja ammattimainen. Saappaiden ja värimaailman ansiosta asu oli myös erinomaisesti syksyiseen vuodenaikaan sopiva. Mustien sijasta valitut ruskeat saappaat ja vyö antoivat kokonaisuudelle hieman särmää pitäen värimaailman kuitenkin rauhallisena ja maanläheisenä.

Päällysvaatteena oli vielä Espritin oliivinvihreä parkatakki ja mustat villahanskat, ja laukkuna Zaran musta nahkashopperi, johon läppäri ja koulutusmateriaalit mahtuivat vaivattomasti. Näistä ei tullut tällä kertaa kuvaa napattua, joten niiden esittely jää toiseen kertaan.

Tykkäsin asusta hurjasti, joten tämän yhdistelmän puen takuulla uudestaankin!

5 kommenttia:

  1. Todella kiva asu, ja kuvailit sita erittain osuvasti.

    VastaaPoista
  2. Niin on tosi kiva asu ja antaa juuri sen kuvan, mitä sillä tavoittelitkin :)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä muiden kanssa, todella kiva asu, rennosti tyylikäs asiantuntija!

    VastaaPoista
  4. Paitamekkoa olen omaankin kaappiini etsinyt. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  5. Tähän päivään asti se on lempivaatekokonaisuuteni töihin.

    VastaaPoista