torstai 22. lokakuuta 2015

Vähän väriä

Pukeutumiseni toimistossa on hyvin vaihtelevaa. Välillä on mukavaa olla mahdollisimman rennosti, joskus taas tilanne vaatii hieman enemmän panostusta. En aina isommin jaksa miettiä pukeutumista, mutta ihan miettimättäkin olen huomannut, että yleensä pukeutumisessani on jotain väriä tai joku "juttu". Mulla voi olla muuten mustaa, mutta sitten jalassa on riemunkirjavat sukkikset. Tai sitten pukeutuminen voi olla muuten hyvin hillittyä, mutta hameessa on pöllöjä. Tai joskus kaapista sattuu samaan aikaan päälle anilliininpunaista, limenvihreää ja turkoosia ja näytän siltä kuin kolmevuotias lapsi olisi ihan itse päässyt valitsemaan vaatteensa. 

Ensi alkuun kuitenkin melko lailla perussettiä. Vähän hillittyä, vähän väriä. Aiemmin käytin leveämpiä hameita (koska iso takapuoli), mutta nyt viime aikoina olen tullut siihen tulokseen, että ei se pehva nyt pöllömmältä näytä, vaikka se olisi verhottu vähän niukemminkin. Olen siis löytänyt kynähameet. Nykyään vaatekaapissani on useita kynähameita. On mustia, harmaita, raidallisia, kukallisia, tulossa on jopa dinosauruskynähame. 

Tällä kertaa päällä kuitenkin Lindexin kynähame ja KappAhlin perustoppi. Väriä tuo sitten Seppälän neulebolero ja saman sävyiset Voguen sukkahousut. 



3 kommenttia:

  1. Kynähameet on kyllä ihania, itseltäkin löytyy pari - eikä haittaisi kyllä hankkia lisää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :-) Mulla on näitä useita. Ja kesällä ostin ihania kankaita ja teetin niistä muutaman lisää. Jossain vaiheessa laitan niistäkin kuvia. Nytkin on päällä pöllökuvioinen kynähame. :-)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti saadaan pöllöhameestakin kuvia :)

    VastaaPoista