maanantai 2. marraskuuta 2015

Lady in black




Olin jo tehnyt päätöksen, että tänään haluan pukea päälleni mustan mekon mutta aamulla tuli kiire valita sen päälle sopivaa jakkua. Olisin halunnut laittaa jonkun muun, kuin mustan mutta kaapista löytyneet vaaleat jakut eivät jotenkin vain istuneet makon mallin ja sysimustan värin kanssa, joten nappasin päälleni mustan jakun ja valitsin sen sijaan huiviksi värikkäimmän omistamani silkkihuivin. Sitäpaitsi tämä ylellinen huivi myös tuo arvokkuutta muuten edulliseen asukokonaisuuteen.
 
Kokonaisuus on vähän liian musta omaan makuuni, mistä johtuen en ollut aamulla ensin hyväntuulinen. Mutta kun parikin työkaveria kehui asuani vilpittömän iloinen ilme kasvoillaan, näinkin kokonaisuuden positiivisemmassa valossa.









Ja kokouspöydän ääressähän näkyville jää vielä enemmän vaaleaa...








Ja tässä vielä mekko, mistä tämän päivän asu sai alkunsa.









Mitäpä tästä opin? En valitse illalla valmiiksi vain yhtä vaatekappaletta vaan koko asukokonaisuuden. Nyt jälkikäteen ajateltuna tummansininen tai harmaa jakku voisi olla kivempi mutta toisaalta eihän tämäkään hullumpi ollut.

Työpisteelläni istuin ilman jakkua, kuten yleensäkin. Vain edustaessani firmaa ulospäin kuuluu se jakku bisnesasuun.





Minkä värisen jakun sinä yhdistäisit mustaan mekkoon jos pukukoodi sen yläosan vaatii?









Mekko Filippa K
Jakku mbyM
Kengät Peter Kaiser
Huivi Hermes


2 kommenttia:

  1. Kaunis asu! Tuo huivi keventää hienosti muuten tummaa asua. Itse tykkään yhdistää mustaan mustan jakun (muun värisiä en omistakaan - asialle pitäisi tehdä jotain ;)) tai sitten jonkun vaaleamman sävyn, esim harmaan, beigen tai vaikka valkoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Kokeilin aamulla valkoista ja vaaleaa beigeä, enkä innostunut yhdistelmästä. Mutta enhän innostunut tästä mustata jakustakaan ja lopulta tykkäsinkin siitä. Pitää kokeilla uudelleen niitä vaaleita jakkuja.

      Itseasiassa tummanharmaa lyhyt jakku olisi sopinut nätisti mutta olen tällä hetkellä (tämä on väliaikaista, lupaan!!) niin tukevassa kunnossa, että se(kin) jakku on mulle liian tiukka mistä syystä sekään ei kelvannut

      Poista