perjantai 6. marraskuuta 2015

Haaste: viikon ajan Nansoa päällä by Ladylike

Voisin sanoa, että puolet, ellei suurempikin osa, kaapeissani olevista mekoista on Nansoa. Kyllä, juurikin sitä "yöpaitamerkkiä". Ihastuin merkkiin 2-3 vuotta sitten ja siitä lähtien olen ollut Nanson nettikaupan vakituinen asiakas. Ja kun yritän rajoittaa shoppailuani, saan ko. verkkokaupasta viestiä "meillä on sinua ikävä". Hmmm, ehkä sen pitäisi jo kertoa minulle jotain..

Nanson vaatteet ovat pääosin aika väljää kokoa. Itse käytän normaalisti vaatteita koossa 40-42, mutta Nansosta menee koko M. Toki on pienempiä mallistoja, mutta kaikki itse käyttämäni ovat osuneet tuohon M-kokoon.

Silloin tällöin keksin itselleni teemaviikkoja ja Nanso-viikko on yksi niistä. Tosin tällä viikolla ulotan tämän koskemaan vain työpäiviä toimistolla (yhden päivän olin etänä kotona koko päivän pyjamassa - ja ei, se ei ollut ko. merkkiä :))

Ideasta intoutui muitakin Tyyliä ja Toimistohommia -blogin kirjoittajia, joten Nanso-haasteesta ilmestyy useampiakin kirjoituksia.

Tässäpä sitten omalta osaltani tämä viikko.


Maanantaina päälläni oli taas yksi mukavuusmekko. Mekossa on ihana pussimainen alaosa ja kuminauha helmassa (kuten myös puolipitkien hihojen hihansuissa) ja olkapäillä näkee aavistustuksen puffi-hihaa. Tyylikäs ja mukava - mitä sitä muuta voisi toivoa? No ehkä sitä väriä. Kaulaan asettelin vaalean huivin hieman vaalentamaan yleisilmettä.


Mekko: Nanso
Huivi: Mulberry
Kengät: Gabor


Tiistaina näittekin jo "ei näin" -asuni.


Mekko: Nanso
Kengät: Ecco
Koru: House of Elliot


Keskiviikkona kaipasin jo jotain muuta kuin mustaa. Kyseisen mekon sain mieheltäni joululahjaksi pari vuotta sitten, mutten ole sitä päässyt oikein käyttämään, kun on niin vartalonmyötäinen, eikä tosiaan anna mitään anteeksi. Nyt ajattelin teidän iloksi (?) laittaa tämän mekon ajatuksella "aikuisen naisen ei kannata jokaista muhkuraa aina peitellä". Kannetaan itsemme juurikin sellaisina kuin olemme ja nautitaan kauniista vaatteista.

Aamulla kotoa lähtiessäni heitin päälle harmaan neuletakin, mutta nähtyäni kuvasta kuinka epäsymmetrinen helma siinä oli, päätin suurimman osan päivää olla ilman.. Tuokin on vain niin ihanan tuntuinen päällä, eikä tuo epäsymmetrisyys käytäviä pitkin viilettäessä edes näy.


Mekko: Nanso
Neuletakki: Meandi
Kengät: Gabor
Koru: Louis Vuitton


Torstaina oli pyjamapäivä. (Ei kuvia! :))


Perjantaina yritin laittaa värikkäämpää mekkoa päälle, mutta se asu olisi kaivannut muut kuin mustat sukkahousut, joten päädyin taas mustaan. Musta on kyllä sinänsä helppo väri käyttää, että sitä saa asusteilla muokattua paljonkin. Nyt laitoin harmaasävyisen huivin ja pitkän korun kaulaan, sekä jalkaan konjakin väriset nahkasaappaat. Eipä enää asu huuda mustaa niin paljon.


Mekko: Nanso
Huivi ja koru: Louis Vuitton
Kengät:  Taupage


Hauska haasteviikko takana, mitähän sitä seuraavaksi keksisi?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti