lauantai 7. marraskuuta 2015

Haaste: viikon ajan Nansoa by Nainen työmaalla


Maanantaina kaivoin kaapista päälleni NansoGroupiin kuuluvan Finnwearin PLUS-malliston mustan trikootunikan, joka toimii enemmin liivinä itselläni. Yhdistin sen valkoiseen H&M:n trikoopaitaan, mustaan H&M:n trikoomekkoon ja mustiin peittäviin sukkahousuihin. Jalkaan vedin työmatkasaappaani (jotka töissä vaihtui avokkaisiin). Tunikassa on myös taskut, jossa saa avaimet/kännykän kannettua mukana näppärästi.

Tiistaina olikin päällä tämä "ei näin" asu, jota verhosin kyllä toimistolla pitkällä mustalla neuletakilla. Taidan tosiaan pistää tuon mekon kiertoon, ei vaan toimi itselläni enää millään lailla.

Keskiviikkona eksyi päälleni sitten beige-musta Nanson mekko, jonka yhdistin bleiseriin. Toimistolla ollessa oli bleiseri ihan vaan kaapissa, mutta firman ulkopuolisessa kokouksessa mukana. Tämä on yksi ensimmäisiä Nanson mekkojani, ja edelleen viihdyn tässä todella hyvin. Bleiseri on H&M:n Plus-amllistosta, sopivan rento itselleni.


Torstai jäi osaltani viimeiseksi työpäiväksi, ja tuli pukeuduttua Nanson raitamekkoon. On muuten näppärää tää kuvien katselu; peilistä katsoen olen mieltänyt mekon itselleni hyväksi mutta voi jestas, lähes kaikissa kuvissa tämä korosti todella vahvasti etureppua. Joudun siirtämään tämänkin "harkitaan voidaanko säilyttää ja käyttää enää"-pinoon. Harmi, tämä on meinaa päällä todella mukava! Bleiseri sama kuin edellisenä päivänä.

Perjantai menikin kotona sairaan lapsen kanssa ollessa, joten Nanso-viikkoni jäi näihin neljään asuun, joista kaksi taisi jäädä valitettavasti tuohon "kiva_mutta_ei_mulla"-kategoriaan. Selaan silti säännöllisesti Nansonkin nettikauppaa, sillä vaikka jokainen malli ei sovi itselleni, on heillä todella hyvä D-mitoitus myös! Pituutta saisi heidän hameissa olla kyllä enemmän - tai sitten on tullut valittua itselle vähän lyhyempiä. Näiden lisäksi kaapista löytyy enemmän rennompaa Nansoa myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti