tiistai 3. marraskuuta 2015

Ihana, mut ei vaan sovi mulle..

Tässä se on, se mun murheenkryynini. Mekko, johon ihastuin ensisilmäyksellä - ostin ja käytinkin. Sitten tapahtui jotain, joko yläosan trikoo kutistui, tai mulla kasvoi salilla hartiat tai jotain. Mutta ei vaan enää istu. Aika ajoin kokeilen kaapista tätä päälleni, mutta ei, se ei vaan istu. Eilen valitessani asua mietin, että josko nyt kuitenkin voisi laittaa. Ja laitoin. Ja ei ole hyvä.

Kuten aiemmin mainitsinkin, niin minulla on pitkä selkä ja oma vyötäröni sijaitsee noin 5 senttiä alempana kuin mihin mekkoihin on yleensä vyötärö rakennettu. Niin myös tässäkin tapauksessa. Eli mekon vyötärölle tarkoitettu vyö tulee minulla vielä kylkiluiden päälle. Tulee aika tönkkö ja pönäkkä vaikutelma. Lisäksi oma olo kyseisessä mekossa on hyvin tiedostava - kun tietää, ettei mekko näytä hyvältä, saattaa se jäädä vaivaamaan mieltä. Ei hyvä.

Kietaisin kaulalle suht siron korun kaula-aukkoa mukailemaan. Mekon yläosahan on hyvin yksinkertainen ja helma puolestaan hyvinkin runsas. Itse vierastin tässä ajatusta, että olisin laittanut jonkun näyttävän korun tai huivin kaulalle, sillä olisi joko kilpaillut helman kanssa tai sitten pönkittänyt kokonaisuutta entisestään. Sirohko koru, ylöskietaistut hiukset ja hieman enemmän luomiväriä saavat ehkä huomion kiinnittymään pois muuten pönäkästä kokonaisuudesta..

  

Taidan jättää taas mekon kaappiin roikkumaan ja odotan ihmettä, että josko seuraavalla kerralla istuisikin nätisti..

Onko muilla kaapeissa vaatteita, jotka ovat vain niin ihania, ettei niitä malta laittaa eteenpäin, mutta ei vaan istu itselle?


Mekko: Nanso
Kengät: Ecco
Kaulakoru: House of Elliott
 

2 kommenttia:

  1. Pitkänä (ja muutenkin kookkaana) tunnen tuon ongelman erittäin hyvin. Siis, että trikoo-kudokset kutistuu pesussa mutta ei hätää; niitä voi surutta venyttää märkänä! Eli jos mekko nyt on turhanpanttina niin ensinnäkään et voi venyttämisaktiolla hävitä mitään. Kastele yläosa ja singuta yläosaa haluamaasi suuntaan.

    Sitäpaitsi ei tuo nyt hullummalta noinkaan näytä mutta saat siitä tasan itsellesi sopivan venyttämällä kosteana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä!! Pitääpä seuraavan pesun yhteydessä testata!

    VastaaPoista