perjantai 6. marraskuuta 2015

Mallilla tosi nätti, mulla ei

Onpa ihanan värinen mekko, siinä on pienet hihat, tuollaisen mustan vyön ja mustan jakun kanssa voin hyvin laittaa kesällä töihin (ainahan se uusi kesä tulee), alennuksessakin... Malleilla nuo aina näyttää noin lyhyiltä kun niillä on niin pienet koot mutta ne on kuitenkin yhtä pitkiä kuin minä (olen 177cm pitkä). Mun koko on varmasti pitempi..

Nämä olivat ajatukseni, miksi klikkasin tämän mekon ostoskoriin ja tilasin sen. Todellisuudessa vain väri on edelleen ihana mutta muuten en viihdy mekossa yhtään! Se on liian lyhyt, istuu huonosti, tuntuu isolta mutta kun vyötärö on liian korkealla yhtäaikaisesti myös liian pieneltä. No, eipä muuta, kuin paketti takaisin postiin. Onpa hyvä, että meillä on toimistorakennuksessa posti... 

3 kommenttia:

  1. Ihmettelen kyllä tuota korkeaa vyötäröä - tuntuu, että joka toisessa mallissa se vyötärö on ihan liian korkealla..

    VastaaPoista
  2. Hyvin havainnollistaa kuinka epasopiva tekee isomman nakoiseksi kuin onkaan- kun vertaa muihin asukuviisi. Ja hyvin voin samaistua tuohon ajatuskulkuun, josta kirjoitit, seka lopputulokseen valitettavan usein, kun tilaa.

    VastaaPoista
  3. Tuo liian lyhyt yläosa on jotenkin käsittämättömän yleinen. Tai tuntuu ettei rintoja saisi olla yhtään jotta vyötärö asettuisi riittävän alas.

    VastaaPoista