maanantai 1. helmikuuta 2016

Bisnesnainen pitkällä junamatkalla

Olen istunut tänään kuusi tuntia junassa Zürich-Geneve-Zürich, joten aamulla vaatevalinnan dominoivin kriteeri oli vaatteiden mukavuus siitä huolimatta, että kokouksessa, mihin olin matkustamassa, olisin "puolustusasemissa" 12 asiakkaan edustajan kanssa, joista puolet oli juristeja ja kaikki miehiä.

Hame ja jakku on Hugo Bossin mutta eri paria. Hame on yksi pisimmistä polvihameistani, joten sen helma ei kiipeä ylös istuessa eikä edes junan penkissä röhnöttäessä. Jakku taas istuu hyvin toisin, kuin hameeseen kuuluva jakku. Kiinteytysprojektini ei ole vielä edennyt tarpeeksi pitkälle, jotta kaikki vaatteeni istuisi hyvin, joten näillä mennään. Hame ja jakku näkyvät myös ainakin tässä postauksessa. Muistelen jonkun toivoneen, että kirjoituksissa näytettäisiin myös samoja vaatteita ja sen toiveen nyt minä ainakin voin toteuttaa helposti, sillä ei mulla nyt niin kamalan paljoa vaatteita ole, että pakosti on samat työvaatteet kohtuullisen tiheästi päällä.


Jalkineiksi valitsin mustat, ei-nahkasaappaat, jotka hengittävät mukavasti pitkän junamatkan aikana mutta lämmittää sopivasti sään ollessa pari plussa-astetta.


Mustaa ja mustaa, kamalan tylsää, leikkauksetkin on tylsät. Sitä nätimmin tämän kauniin silkkipaidan  (Caliban) kauluksen koristus pääsee oikeuksiinsa. Ja ainakin sopeuduin hyvin niiden juristien joukkoon ja edustin firmaani ja asiaani vakuuttavasti. Mikä osa siitä vakuuttavuudesta on tylsän asun sitä en tietenkään tiedä mutta ei se ainakaan haittaa ;-)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti