keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Giorgio my friend!



Tänään päivän tärkein tilaisuus oli kuukausittainen kunniani saada esitellä kaikille konsernin Sveitsin uusille työntekijöille tytäryhtiö, mihin itse kuulun. Konsernissa on 5 yhtiötä ja tässä kuussa uusia työntekijöitä oli mukavan paljon, 32. Pidän sitä äärimmäisen tärkeänä, että uudet työntekijät saavat hyvän alun uuteen työhönsä ja siksi olen oikein mielissäni, että juuri minä saan esitellä, mitä me teemme. Vaikka aihe ei mitenkään jännittävä olekaan niin sain heidät nauramaan ääneen pari kertaa :)



Asuksi halusin jotain tyylikästä muttei liian jäykkää, joten valitsin jakuksi Armanin jakun, jota käytän ilmiselvästi ihan liian harvoin! Sain nimittäin päivän aikana enemmän kohteliaisuuksia vaatteista, kuin varmaan vuoden aikana yhteensä! Jopa meidän toimari, joka ei paljoa kohteliaisuuksia jakele, kehui päivän lookkiani :)


Tiedän, tiedän, tylsiähän nämä bisneslookit on parhaimmillaankin mutta tänään niiden kehujen jälkeen koin itseni oikein nätiksi.


Ostin jakun noin 2 vuotta sitten alennuksesta ja silti sille jäi aika paljon hintaa. Siinä on erikoisesti ylöspäin suuntaavat olkatoppaukset, pystykaulus ja naisellinen rusettimainen suljin. Väri on hyvin tumman sininen, enkä ole löytänyt lähellekään saman sinistä hametta. Tänään, taas kerran, hameena Bossin hame, joka on ollut niin ahkerassa käytössä, että siinä jos missä on tullut rahalle vastinetta. Mutta jos kerran tuo jakku niittää kehuja näin tehokkaasti niin se on ehdottomasti otettava tiheämpään käyttöön!
Paita on Bossin ohut silkkipaita. Sen alla on oltava ihon värinen aluspaita tai t-paita sillä muuten näkyy ihon väriset rintsikatkin läpi. Kuvassa näkyy huonosti mutta siinä on sellainen kangassuikale tuossa edessä.







Valkoinen paita ja tummat jakku ja hame on haastavaa kännykän kameralle. Tässä näkyy jakun ylityiskohdat vähän paremmin vaikka paita onkin sitten ylivaloittunut... Tässä näkyy myös hamee lievä, kudottu raitakuvio.






Ammattivalokuvaajan kuvassa "vähän" parempi valotus ja värit. Tämä kuva mulla taitaa olla LinkedInissä ja siinä näkyy jakku vähän paremmin, sen väri ja jopa paita on sama! No, päivät pitenee ja kohta kuvia voi ottaa paremmin päivänvalossa.

1 kommentti:

  1. I-ha-na jakku!! Ei ihme, että kehuja satelee. Ja wau tuota alinta kuvaa, upea nainen olet!

    VastaaPoista