torstai 25. helmikuuta 2016

Väritön huivi


Blogi on hiljentynyt sillä kirjoittajien määrä on valitettavasti romahtanut blogin alkuajoista ja kun vielä on hiihtolomia ja flunssaa niin postauksia ei olekaan enää kukaan tekemässä.

Minulla on tänään iltapäivällä workshop ison asiakaslauman kanssa hyvin juridisten lakisäännösaiheen puitteissa. En halua osallistua jäykästi business-tyylissä mutta smarttina kuitenkin. Tämä hame sopii hyvin yhdistettäväksi mustaan ja joulukuun puolivälissä jo laitoinkin yhden kuvan rennosta toimistoasusta tähän hameeseen yhdistettynä.

Tällä kertaa kun olen iltapäivän asiakaslauman keskellä, hain jakun avulla asusta astetta fiksumpaa lookkia ja kipeä kurkku vaati ehdottomasti lämmikettä. En osaa yhdistää tämän hameen kanssa minkään muun väristä huivia, kuin mustan mutta tähän lookkiin olenkin ihan tyytyväinen.

Vaikeaa kuvata mustaa mustaa vasten, joten kuvat nostin kuvien valoitusta ja laskin kontrastia. Oikeasti jakku on kyllä ihan musta, eikä tuollainen kulahtanut.
Saappaat muuten ovat jotkut parin kympin saappaat, joissa pinta imitoi nappanahkaa mutta sisällä on hengittävää tekstiiliä. Näitä voi pitää koko päivän sisälläkin mutta eivät tietenkään ole yhtään vedenpitävät, kuin nahkasaappaat olisivat.







Hame teetetty
Alla napakka Navybootin t-paita
Jakku mbyM
Musta silkki-villahuivi joulutorilta joskus jostain


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti