keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Alehankinta ensimmäistä kertaa päällä

Totesin, että minulla on sporttisemman ja rennomman takin mentävä aukko takkivalikoimassani, kun näin tämän takin -50% alennuksessa. Tämä toimii mahtavana yleistakkina säässä kuin säässä, kun untuvatakki on liian kuuma ja villakangastakki liian herkkä.

Taas mietin ehkä sadasosasekunnin valkoisen takin käytettävyyttä, mutta oli se vaan niin nätti.

Aamulla, kun taivaalta satoi taas märkiä rättejä ja edellisenä päivänä tuli ihan vettäkin, ajattelin farkkuja päälle aamulla vetäessäni, että taitaa olla uuden takin paikka. Kyseinen takki pitää hyvin vettä ja siinä on vielä lämmin huppukin. Pituus toimii tosiaan vain housujen kanssa, mutta nyt oli taas housupäivä.




Muu asu koostui sitten ihan farkuista (suorista lahkeista), trikoopaidasta, nilkkureista, huivista ja jakusta. 

Tuo jakku on ollut joskus tosi näppärä, mutta kasvaessani (leveyttä) sitä on käytännössä mahdoton pitää kiinni. Toisaalta vyötäröllä on kiva leikkaus, joten korostaa kapeampaa vyötäröä. Suoremman malliset jakut saavat yläosani taas näyttämään laatikkomaiselta ja massiiviselta. Jos tämän mallisen löytäisi jostain ehkä himpan isompana ja toista materiaalia (tämä yksilö on polyesteriä), niin saattaisi hyvinkin nopeasti livahtaa vaatekaappiini täydennykseksi.

Farkut olivat löytö Brysselin reissultani viime toukokuulta. Ihana ystäväni vinkkasi tästä Leviksen Curve-mallistosta ja sieltähän nämä sitten löytyivät. Takamusta on sen verran, että tavalliset farkut tuottavat hieman haasteita.. Pitää vielä hieman tuosta vyötäröltä löysää kadottaa, niin voi näitä farkkuja käyttää tyköistuvampienkin paitojen kanssa.


Toim. huom: Ko. takki on ollut tämän jälkeen päällä myös mekon kanssa.

Takki: Didrikson
Jakku: H&M
Paita: Lindex
Farkut: Levi's
Huivi: Marimekko
Nilkkurit: Vagabond

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti