keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Pikkujoulumekon naamioiminen toimistokelpoiseksi

Ja taas oli kemut heti työpäivän päätteeksi. Mukavuudenhaluinen kun olen, en jaksanut kantaa montaa asua mukanani töihin. Tällä kertaa lähdin liikkeelle siitä, mitä haluaisin laittaa päälleni illalla ja sen jälkeen vasta, miten siitä muokkaan päiväksi ns. toimistokelpoisen.

Mekoksi valikoitui yksi luottomekoistani - se toimii lähes tilaisuudessa kuin tilaisuudessa (kyläilyissä, ravintolaillallisella, lasten synttäreillä, pikkujouluissa tai lähes missä kemuissa vain). Ihastuin Elloksen kuvastossa ensin tämän mekon punakirjavaan versioon ja lopulta en osannut päättää kumman tilaisin, niin tilasin molemmat. Punakirjavaa olen käyttänyt vain kerran (työpaikan pikkujouluissa vuonna 2012) ja tätä mustaa varmaan kymmenen kertaa..

Haasteena toimistokäyttöön naamioimisessa on se, että mekossa on helmaa suhtellisen runsaasti: kellohelman alla on vielä pari kerrosta tylliä. Sen "jemmaaminen" ei onnistu kovin helposti, joten piti miettiä, miten muuta kokonaisuutta hillitisi. Vaaleampi tai värikkäämpi (tai ei ainakaan musta) neule päälle ja rento huivi keventäsi asua. Löysin beigen ohuen neuletakin ja samaa sävyä olevan huivin, jotka rentouttivat asua hyvinkin paljon. Helma ei ihan hirveästi hypännyt silmille, vai mitä?


Ja tältä asu näytti illalla ilman "lisäkerroksia". Lisäsin vielä bling bling -korvikset ennen juhlia. Harmitti, etten tajunnut ottaa pikkukenkiä mukaan, koska nuo saappaat olivat turhan "raskaat" tähän lookiin. Itseasiassa kemuissa olinkin suurimmaksi osaksi ilman kenkiä kokonaan. :)


Mekko: Ellos
Neule: IvoNikkolo
Huivi: Becksöndergaard
Kengät: Ecco


2 kommenttia:

  1. Fiksu veto, ettei tarvinnut kahta asua raahata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiksua kyllä aamusta, mutta lounaalla pyörähdin Marimekon liikkeessä ja sieltä tarttui sitten matkaan useampikin mekko. Eli kotiinpäin oli joka tapauksessa enemmän kannettavaa.. ;)

      Poista