keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Helposti lähestyttävä

Puhuimme taannoin työporukalla siitä minkä viestin haluamme lähettää vaatteillamme. Teemme työtä kouluttajina ja valmentajina pitkälti omaa persoonaa käyttäen, joten myös se miltä näytämme on merkityksellistä ja olimme kaikki yksimielisiä siitä, että vaatteet asuun pitää valita siten, että olemme mahdollisimman helposti lähestyttäviä. Oma persoona saa toki näkyä vaatteissa ja asusteissa, mutta ne eivät voi olla liian provosoivia.

Varsinkin koulutustilaisuuksissa pyrin siihen, että vaatteet ovat minun näköisiäni, mutta että tyylini on sellainen ettei se varsinaisesti ärsytä ketään. Tällä kertaa koulutuspäivästä oli tulossa pitkä. Suuntasin ensin aamulla toimistolle ja puolen päivän aikoihin lensin koulutuspäikkakunnalle. Lopulta leimasin itseni ulos 12 tuntia myöhemmin ja sen huomasi myös kuvien fiiliksestä.



Tukka lintassa, helma ja pää molemmat vinossa, mutta mitä sitä suremaan. Päivän asu muodostui tällä kertaa Marimekon mekosta ja mustista saapikkaista. 

Marimekolle on syytä antaa pisteitä siitä, että mekoissa on yleensä taskut. Niitä kaipaan useampiin vaatteisiin. Mekon mukana tullut solmittava kangasvyö on vaihdettu mustaan nahkaiseen versioon, jotta asu näyttää puetummalta (ja sen kerran kun perinteinen vyö oli päällä niin tietenkään en muistanut ottaa sitä pois turvatarkastuksessa). Saapikkaat ovat Duo Bootsin, joka näyttää vaihtaneen nimeä tänä Ted & Muffyksi. Merkiltä voi ostaa saapikkaita pohkeenympäryksen perusteella ja vaikka kengät olivat tyyriit niin ne ovat kyllä olleet jokaisen pennin arvoiset. Itsehän olen eturivissä ollut silloin kun jalkojen paksuutta jaettiin ja varsinaisesti teinivuosien tanssiharrastus ja aktiivipyöräily eivät ole omiaan koipia kaventamaan, joten kenkäkauppojen hyllyltä on melko turha saappaita sovitella, varsinkin koska yli 170 senttiseksi naiseksi jalkani ilmeisesti pienestä päästä kun koko on 38.

Mikäli saapikkaat ovat ostoslistalla kannattaa klikata verkkosivuille. Nyt näyttäisi olevan hyviä alennuksiakin tarjolla ja kengät tulevat Euroopasta joten tullimaksuista ei tarvitse huolehtia.




3 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti tuosta "helposti lähestyttävä" pukeutumis-koodista :)

    Voisinpa itsekin viestittää sellaista enemmän, kuin tätä "olen pirhanan pätevä" ;-D

    VastaaPoista
  2. Tosi hehkeältä kyllä näytät 12 tunnin puristuksen jälkeen. Ihana tuo Marimekon mekko. :)

    VastaaPoista