tiistai 26. huhtikuuta 2016

Vanha jakkupuku mahtuu taas




Viimeinkin mahdun taas tähän puolihameeseen, joka vielä vuodenvaihteessa ei mennyt päälle ollenkaan. Pääsiäisen aikoihin se jo meni päälle mutta oli niin tiukka, että en olisi voinut istua siinä. Tänään on 6 kiloa on lähtenyt ja nyt se menee päälle kivasti ja pääsi tänään työvaatteeksi ensimmäistä kertaa pariin vuoteen :)

Silkkipaita on joku edullinen ja jäänyt nyt aika reiluksi mutta tykkään itse tästä yhdistelmästä.


Itse hamehan ei ole mitenkään erikoinen mutta siihen kuuluu kivan yksinkertainen lyhyt jakku, johon on helppo yhdistää erilaisia paitoja. Materiaali on hyvälaatuista ohutta villakangasta ja puvun on aikanaan tehnyt mulle räätäli Kiinassa. Tähän kuuluu myös hihaton kotelomekko. Teetätin nämä pari vielä käytössä olevaa kiinalaista pukuani aina kolmiosaisina; jakku, hame ja mekko. Tällöin yksi puku riittää parin päivän työmatkalle.




Ylivalotin tämän kuvan tarkoituksella, jotta tummanharmaan puvun leikkaukset erottuisi. Jakku on siis lyhyt, loppuu hyvään kohtaan lantion yläpuolelle, siinä ei ole nappeja eikä siis tarkoitettukaan menemään kiinni.


Kengät on Peter Kaiserin avokkaat 3cm korolla.
Työpaikan kulkukortti ei tietenkään ole kaunis koru mutta pakollinen jokaisella, enkä sitä nyt tänään muistanut ottaa kuvia varten pois ;-)










1 kommentti: