torstai 10. maaliskuuta 2016

Läppäri liikenteessä



Jaa vai tunnistaa suomalaisen kuulemma siitä, että hän kulkee läppärireppu selässä ;-)
Saanen siis pitää Suomen passini jatkossanikin sillä hyvin usein roudaan läppäriäni tässä epätyylikkäässä mutta niin kätevässä repussa. Sama tunniste toimii muuten myös saksalaisilla ja sveitsiläisillä - hekin kulkevat käytännöllinen läppärireppu selässä. Mutta olemmeko sitten enää tunnistettavissa?!

Työläppärini on iso ja painava. Teen usein töitä kotoa ja tykkään sen isosta näytöstä. Myös pitkillä junamatkoilla arvostan sen suurta näyttöä. Usein matkassa kulkee myös laturi ja kuulokkeet skypepuheluita varten. Repussa läppäri on optimaalisesti suojattuna kolhuilta tai muilta mahdollisilta vahingoilta, mitä liikkeellä ollessa voisi läppärille sattua.









Mutta jos minulla on tiedossa vain pikainen piipahdus asiakkaan luona antamassa joku esitelmä niin silloin käytän tätä asiaa varten ostamaani nahkalaukuka. Vetoketju avautuu aivan reunasta toiseen, joten läppärin mahduttaminen siihen ei ole ongelma. Lisäksi mahtuu hyvin kaikki tavallisestikin käsilaukussa kulkeva tavara, mikä ei aina ole kovin vähän.






Reppu: joku halpisläppärireppu, ikääkin varmasti jo 5 vuotta.
Laukku: Knomo London, ikää reilu vuosi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti